Tervetuloa syksy!

Vaikka moni asia alkavassa syksyssä tuntuu nyt epävarmalta, oloni on jostain syystä luottavainen ja rauhallinen.

Elämää ei koskaan voi täysin suunnitella, joten otetaan tämäkin aika vastaan sellaisena kuin se eteen tulee: mikä ainutlaatuinen mahdollisuus opetella läsnäoloa, elämään luottamista, epävarmuuden tunteiden hyväksymistä, hetkessä elämistä! Ainoa asia johon voimme vaikuttaa, on oma ajattelumme ja hyvinvointimme. Aionkin tänä syksynä kiinnittää erityisen paljon huomiota siihen että lepään tarpeeksi, kuuntelen itseäni ja varaan aikaa myös minua inspiroiville asioille.

Mistä sinä olet kiitollinen juuri nyt?
Millaiset asiat ihan tavallisena päivänä tuottavat sinulle iloa?
Millaisia iloa tuottavia juttuja voit tehdä omassa arjessasi myös tänä syksynä?

Laulaminen on minulle SE JUTTU, josta saan valtavasti iloa, sisäistä voimaa, luottamusta itseeni ja elämään, läsnäoloa, perspektiiviä asioihin, omaa aikaa ja jopa vapauden tunnetta, sillä laulaessa tunnen ilmaisevani itseäni.

Kun tunnen oloni surulliseksi tai epävarmaksi, laulaminen auttaa. Kun tunnen iloa ja innostusta, se on ihana päästää ulos laulamalla. Kun etsin ratkaisua johonkin mieltä painavaan kysymykseen, laulaminen auttaa hetkeksi unohtamaan järjen juoksun ja hiljentämään tietoisen mielen.

Voisiko laulaminen tarjota samanlaisia iloja ja elämyksiä sinullekin?Laulutunnit jatkuvat syyskuusta alkaen Helsingissä, sekä etätunteina Zoomin välityksellä.

Sinulle, joka haluat treenata itsenäisesti omaan tahtiin, suosittelen Laulajan Verkkokurssia kotiharjoittelun avuksi.