Uutta kohti

Vuoden loppumetreillä katse alkaa jo suunnata uutta kohti.

Tänä vuonna olemme olleet monin tavoin uuden edessä, ja vain aika näyttää mitä tulevaisuus tuo tullessaan.
Ainakin olemme oppineet, ettei tulevaisuutta voi suunnitella liian huolellisesti etukäteen: muuttujia voi aina tulla matkaan. Kannattaa siis säilyttää mieli avoimena ja uteliaana.

Parhaimmillaan luovuus ja inspiraatio voivat uudessa tilanteessa päästä valloilleen, sillä epävarmuudessa on myös eri tavalla TILAA: mahdollisuuksia löytää jotain uutta ja erilaista.

Lähdenkin näiden ajatusten inspiroimana uudistamaan lauluvalmennustoimintaani vuoden vaihteessa keskittämällä lauluvalmennukseni verkkoon. Coachaus tapahtuu siis jatkossa Zoomin välityksellä sekä verkkokursseilla (kuten laulajan verkkokurssi).

Olen tästä uudistuksesta aika innoissani: verkon välityksellä on mahdollisuus osallistua valmennukseen mistä päin maailmaa tahansa. Tänä vuonna tavallisetkin laulutunnit on aika ajoin toteutettu Zoomissa, ja tuntien toimivuus on yllättänyt itsenikin.

Verkkovalmennuksessa huomioin vielä kokonaisvaltaisemmin laulajan instrumentin: äänen, kehon ja mielen. Tutkimme kuinka oman äänen avulla voi löytää oman sisäisen voimansa ja kasvaa laulajana täyteen potentiaalinsa. Jokainen valmennettava saa oman, henkilökohtaisiin tarpeisiinsa räätälöidyn valmennusohjelman, jonka avulla pyritään kehittämään omaa instrumentin ymmärrystä ja hallintaa monipuolisesti. Kaiken tavoitteena on auttaa sinua löytämään oma, luonnollinen, aito äänesi ja rohkeus käyttää sitä monipuolisesti.

Mikä parasta; kun osallistut lauluvalmennukseen kotoasi käsin, luot heti itsellesi omaa harjoittelurutiinia. Vain sinä tiedät miltä sinusta tuntuu kun laulat – siksi on tärkeää löytää ne itselle luontevimmat keinot tutustua omaan ääneen ja harjoitella itselle parhaiten toimivilla tavoilla. Ne itselle toimivat tavat löytyvät vain kokeilemalla ja testailemalla, treenaamalla ja tunnustelemalla. Laulajana Sinä olet oma instrumenttisi.

Julkaisen lisätietoja tulevasta heti tammikuun 2021 alussa verkkosivuilla ja some-kanavissani (Instagram, Facebook).

Sitä ennen kuitenkin laskeudutaan vähitellen joulua kohti – hengähdyshetki talven pimeydessä ja hektisen syksyn päätteeksi. Tunnelmallista kaamosaikaa Sinulle!

-Anna