Tasapainoisesti uuteen vuoteen

snowflake, snow, crystal

Talven pimennyttyä kohti joulua ja vuoden vaihdetta tunsin oloni kovin väsyneeksi.

Ehkäpä pitkä vuosi etäilyineen ja epävarmuuksineen sai tiedostamatta, ja lopulta myös tietoisesti, ottamaan etäisyyttä internetiin, sosiaaliseen mediaan, jopa koko teknologiaan.

Huomasin yhä vahvemmin kääntyväni sisäänpäin ja kaipaavani kunnon taukoa kaikesta teknologiasta.

Sillä elämä on oikeasti tässä ja nyt. Minä olen tässä ja nyt, todellisena ilman mitään laitteita tai ulkoisia ärsykkeitä.
Ja sellaista aikaa oli tuntunut olevan itselläni elämässä kovin vähän.

Samasta syystä en ole päivitellyt viime aikoina kovinkaan usein sosiaalista mediaa, enkä ole koko syksynä lähetellyt Annanet Vocalsin uutiskirjeitä. Blogiakin olen kirjoitellut vain harvakseltaan.

On tuntunut, että tarvitsen taukoa ja tilaa jotta ajatukset voivat uudistua. Ja jotta löytyy uudelleen se balanssi tietoisen olemisen ja netissä viestimisen välille. Tämä tietoinen tasapaino on tärkeää kaiken luovan hyvinvoinnin kannalta – myös laulamisen.

On tuntunut, että tarvitsen taukoa ja tilaa jotta ajatukset voivat uudistua

Vähitellen heräilen alkavaan vuoteen ja odotan toiveikkaana tulevaa:

Kuten syksyllä jo ilmoitinkin, päätin siirtää lauluvalmennustoimintani täysin verkkoon, alkaen tammikuusta 2021.

Kehittelen vielä uudenlaista valmennuspolkua: kuinka luoda yhteisistä Zoom-sessioista kattavia ja inspiroivia kokonaisuuksia, jotka kannustavat omaan harjoitteluun ja tutkimusmatkalle oman äänen ja kehon kanssa.

Sillä se on sitä parasta oppimista ja laatuaikaa oman itsen kanssa: tutkia kuinka minun ääneni toimii, millainen minun ääneni on, mitkä ovat vahvuuksiani, millaisia asioita haluan oppia ja kehittää.

Haluan syventyä uuden luomiseen rauhassa ja täydellä sydämellä, niinpä julkaisen tietoa uusista valmennusmahdollisuuksista vasta helmikuussa 2021. 

Mikäli kaipaat lauluvalmennussessiota ennen sitä, otathan rohkeasti yhteyttä. Valoa ja iloa alkaneeseen vuoteesi!

  • Anna