top of page

MENETELMÄT

Lauluvalmentajana haluan rohkaista sinua löytämään oman äänesi, oman ainutlaatuisen tyylisi laulaa.

Tarjoan vinkkejä ja näkökulmia laulutekniikan kehittämiseen, kehotietoisuuden syventämiseen, koskettavan  ja autenttisen laulutulkinnan tavoittamiseen sekä oman äänen vahvistamiseen –  sinulle luontevalta tuntuvalla tavalla. 

20 vuoden työskentely oman ääneni kanssa, sekä syventävät joogaopettajaopinnot ovat muovanneet minusta herkän, intuitiivisen, luovan sekä kuuntelevan lauluvalmentajan. Ajattelen, että oman lauluäänen kehittäminen ja vahvistaminen on samalla sinun oman, sisäisen äänesi ja sen ilmaisun vahvistamista.

Mikäli tyylini tuntuu juuri sinulle oikealta, voit tutustua lauluvalmennuspalveluihini tällä sivulla ja ottaa minuun yhteyttä – pohditaan yhdessä miten voin auttaa.

Henkilökohtainen lauluvalmennus

Henkilökohtainen lauluvalmennus tukee sinua laulajan polullasi. Tuntien sisältö muovautuu aina oppilaan toiveita kuunnellen. Voimme työstää esimerkiksi laulutekniikkaasi, kappaleen tulkintaa, syventää kehoyhteyttä laulaessa tai valmistautua jännittävään esiintymiseen.

Valmennus toteutetaan toiveesi mukaan joko laulustudiollani Vallilassa (Helsinki) tai etänä Zoomin välityksellä. Vapaita valmennusaikoja voit tiedustella minulta sähköpostitse: anna@annanet.fi

2

Verkkovalmennus

Verkkovalmennusten kanssa treenaat laulamista omaan tahtiisi, missä ja milloin haluat. 

 

Uusi kurssini sisältää yli 30 inspiroivaa video-oppituntia, audioharjoituksia ja taustanauhoja oman treenin tueksi. Olet sitten aloittamassa laulamista tai jo pidempään treenaillut ja kaipaat valmentajan tukea ja vinkkejä, voi tämä verkkokurssi olla sinun juttusi.

3

Workshopit ja ryhmävalmennukset

Oivalluttavat ryhmävalmennukset ja workshopit auttavat sekä vasta-alkajia että kokeneempia laulajia heittäytymään, tutkimaan oman äänen potentiaalia ja löytämään uudenlaista itsevarmuutta omaa äänenkäyttöä hyödyntämällä.

Menetelmät Annanet Vocals

Ota yhteyttä

anna@annanet.fi

+358(0)400 701 981

bottom of page