top of page
AVLogoPurple.png
Anna Vihonen lauluvalmentaja

Oivalla, kuinka laulaa vapautuneesti – riippumatta sävellajista, musiikkityylistä tai aikaisemmasta kokemuksestasi. 

YLI 4 TUNTIA VALMENNUSMATERIAALIA KÄYTÖSSÄSI MISSÄ JA MILLOIN TAHANSA.

Vapauta äänesi -verkkokurssi

VAPAUTA ÄÄNESI

LAULAMISEN PERUSTEET VERKOSSA

39 OPPITUNTIA   I   4 H 46 MIN

01.

OPI LAULAMISEN PERUSTEET HELPOSTI JA NOPEASTI

02.

KASVATA ÄÄNIALAA ILMAN PUSKEMISTA

03.

LISÄÄ ITSELUOTTAMUSTA JA VARMUUTTA ESIINTYJÄNÄ

Anna Vihonen Vocal Coach

Anna Vihonen 

Laulaja, lauluvalmentaja

 

Yli 15 vuoden ajan ammattilaulajana ja valmentajana toiminut Anna on auttanut oppilaitaan oivaltamaan, kuinka käyttää ääntä luonnollisesti, päästä yli esiintymisjännityksestä ja tavoittaa uusia tasoja laulajana.

Äänen äärirajoilla

Muistan hyvin, kun nuorena koululaisena lupauduin laulamaan kevätjuhlassa koko koulun edessä. Olin innoissani ja otettu siitä, että musiikinopettajani oli kysynyt minua tehtävään. 

 

Esiintymisen lähestyessä aloin kuitenkin jännittää, sillä laulu joka minun oli tarkoitus esittää meni äänialani äärirajoilla. Viikkoja harjoittelin yhtä ja samaa kappaletta – toisinaan siinä onnistuen ja toisinaan äänen pettäen laulun korkeimmissa kohdissa. 

 

Harjoittelin taukoamatta, puskin, itkin ja työskentelin, kunnes lopulta sain laulun jotenkuten menemään uudelleen ja uudelleen. Lopulta esitys meni hienosti – ja tuo kokemus osaltaan sysäsi minut kohti ammattilaulajan uraa.

Tutkimusmatka sisäisen laulajan herättämiseksi

Vuosien ajan laulaminen, treenaaminen ja esiintymiset olivat osa päivittäistä elämääni.

 

Vastavalmistuneena Pop & Jazz -muusikkona ja aktiivisesti keikkailevana laulajana havahduin kuitenkin siihen, että laulamisesta oli tullut minulle suorittamista. En nauttinut esiintymisestä enää samoin kuin ennen ja koin vahvoja epävarmuuden ja itsekritiikin tuntemuksia – aivan kuin tuolloin kevätjuhlaa edeltävinä viikkoina vuosia aiemmin. 

 

Tämä oivallus johdatti lopulta tutkimusmatkalle oman laulamisen ytimeen – siihen, kuinka laulaa vapautuneesti, omalla tyylillä ja ilosta käsin.

Laulajan verkkokurssi Belttaus
Laulajan verkkokurssi Asento

Kun on keinot laulaa vapautuneesti, voi laulaa mitä tahansa

Oma keho ja tunteet ovat kuin kompasseja, jotka oikein käsitellessä ohjaavat elämässä oikeaan suuntaan. Yhtälailla ajattelen myös laulamisesta. Kun on keinot laulaa vapautuneesti, voi laulaa mitä tahansa.

 

Tämän vuoksi myös Vapauta äänesi -verkkokurssi on luotu. 

Laulamisen ja laulutekniikan perusteiden lisäksi saat keinoja siihen, kuinka ottaa omia voimavaroja käyttöön laulamisen myötä – ja vapauttaa itsesi niin laulajana, esiintyjänä kuin ihmisenä.

Vapauta äänesi -verkkokurssin aikana saat käyttöösi menetelmiä, joiden myötä voit vahvistaa lauluääntäsi riippumatta siitä oletko vasta-alkaja tai kokenut esiintyjä.

 • Opi laulamisen perusteet nopeasti ja vaivattomasti.
   

 • Tee yksinkertaisia harjoituksia helposti kotona, treenikämpällä, matkoilla, autossa tai missä ikinä oletkin.
   

 • Kokeile ilman riskiä, sitoumuksia tai suorittamisen paineita.

Vapauta äänesti -verkkokurssi
KATSO NÄYTE:
Anna Bg.jpg

Kenelle Vapauta äänesi -verkkokurssi on tarkoitettu?

Vapauta äänesi -verkkokurssi on suunniteltu ihmisille, joilla on halu nostaa laulutaitonsa uudelle tasolle, kasvattaa äänialaa ja saada varmuutta omaan äänenkäyttöönsä.  

 

Valmennus soveltuu erityisesti vasta-alkajille ja myös kokeneemmille laulajille, jotka haluavat kerrata tekniikkaa ja vahvistaa varmuutta laulajana.

 

Valmennusmatkasta on hyötyä, kun haluat mm.

 • ymmärtää, kuinka ääni kehossasi muodostuu ja miten voit vaikuttaa äänenmuodostukseen.
   

 • rentouttaa kehoa niin, että ääntä on mahdollista muodostaa haastavissakin tilanteissa ilman kireyttä tai puskemista.
   

 • oppia tunnistamaan omat rekisterisi.
   

 • laulaa mistä tahansa sävellajista ilman pakottamista tai äänen särkymistä (korkeammalta tai matalammalta kuin aikaisemmin).

Laulajan verkkokurssi Lämmittely
Vapauta äänesi

Saat käyttöösi harjoituksia, työkaluja ja vinkkejä, joista on hyötyä, kun haluat

 • kehittää ja vahvistaa lauluääntäsi riippumatta siitä oletko vasta-alkaja tai kokenut esiintyjä

 • avata ääntä hallitusti ja löytää itselle sopivat hengitystekniikat laulamisen helpottamiseksi
   

 • saada lisää voimaa ylä-ääniin
   

 • luoda omannäköisesi laulutulkinnan
   

 • löytää keinoja esiintymisjännityksen helpottamiseksi
   

 • Ja paljon muuta

Music Set

YLI 4 H VIDEO-OPETUSTA

Yhteensä 4 h 46 min valmennusvideoita käytössäsi omalla valmennussivullasi.

39 OPPITUNTIA

Ota uusia menetelmiä käyttöön 5 aihealueen ja 39 oppitunnin myötä. Oppitunnit sisältävät aina aiheeseen liittyvän harjoituksen tai harjoituksia, joiden avulla konseptit tuodaan käytäntöön. 

DIGITAALINEN KURSSIKIRJA

Saat käyttöösi 44-sivuisen työkirjan, jossa kaikki kurssin aiheet ovat tiivistettyinä. Kurssikirjasta löydät myös harjoituspohjat, joita voit halutessasi tulostaa omia harjoitussessioita varten.

KUUNNELTAVAT JA LADATTAVAT ÄÄNITTEET

Jokainen oppitunti sisältää aiheeseen liittyvän teorian ja harjoitukset myös kuunneltavina äänitteinä. Voit siis pitää oppitunteja mukana omalla laitteellasi – ja kuunnella niitä missä ja milloin tahansa.

Anna Bg.jpg

Kurssin sisältö

01.

Laulajan hengitystekniikka

02.

Lämmittely ja äänenhuolto

03.

Äänenmuodostus ja rekisterit

04.

Laulajan kehotietoisuus

05.

Vapauta äänesi

01. Laulajan hengitystekniikka

Vapautunut laulaminen lähtee hyvän perustan luomisesta. Niinpä kurssin alussa syvennymme laulajalle oleelliseen hengitystekniikkaan sekä sitä tukeviin harjoituksiin. Toimivan laulajan hengityksen oppiminen luo perustan kestävälle, turvalliselle äänenkäytölle sekä oman laulutekniikan kehittämiselle. Opastan sinua tunnustelemaan omaa hengitystä ja haemme siihen luonnollisuutta ja rentoutta.

02. Lämmittely ja äänenhuolto

Äänen lämmittely on kehon lämmittelyä samalla tavoin kuin vaikkapa ennen urheilusuoritusta. Tässä osiossa saat keinoja äänilihasten verryttelyyn, jotta oikeanlaisen vireystilan on mahdollista syntyä ennen laulusuoritusta. Toiminnallisten harjoitusten myötä oivallat, kuinka äänesi reagoi eri tilanteisiin ja kuinka luot juuri itsellesi sopivan tavan avata ja huoltaa ääntä.

03. Äänenmuodostus ja rekisterit

Kolmannessa osiossa tutustutaan äänen rekistereihin. Yksinkertaisimmillaan ihmisäänen rekisterit voisi jakaa kahteen osaan: rintarekisteriin (rintaääni) ja päärekisteriin (pää-ääni). On kuitenkin muitakin rekisterejä, joissa ikään kuin sekoitetaan rinta- ja päärekisterien ominaisuuksia. Saat konkreettisia keinoja siihen, kuinka löytää omat luonnolliset rekisterisi, miten ja milloin hyödyntää kutakin äänenmuodostuksen tekniikkaa sekä kuinka kasvattaa äänialaa vaivattomasti eri rekistereiden avulla.

04. Laulajan kehotietoisuus

Tämä moduuli syventää ymmärrystäsi omasta kehosta laulajan instrumenttina. Kerron hieman laulajan kehotietoisuudesta, mitä se minulle merkitsee ja millainen vaikutus sillä voi olla laulamiseesi. Tunnustelemme sitä, miten ääni meissä soi ja kuinka omaa kehotietoisuutta vahvistamalla voit oppia tuomaan ääneesi lisää rentoutta, syvyyttä, voimaa ja kirkkautta.

05. Vapauta äänesi

Viimeisessä osiossa yhdistelemme aikaisemmin opittuja menetelmiä, syvennämme tietoisuutta laulutekniikan ja tulkinnan yhteistyöstä, saat keinoja rock-laulamiseen joista on hyötyä vaikka ei rock-musiikkia esittäisikään, käsittelemme esiintymisjännitystä ja kuinka lieventää sitä, sekä saat vastauksia yleisimpiin laulamiseen littyviin kysymyksiin.

01.

OPI LAULAMISEN PERUSTEET HELPOSTI JA NOPEASTI

02.

TEE YKSINKERTAISIA HARJOITUKSIA MISSÄ JA MILLOIN TAHANSA

03.

KOKEILE ILMAN RISKIÄ, SITOUMUKSIA TAI SUORITTAMISEN PAINEITA

Anna Bg.jpg
Laulajan verkkokurssi Vapauta äänesi

Saat kaikki seuraavat materiaalit
Vapauta äänesi -verkkokurssin mukana:

 • YLI 4 H VIDEO-OPETUSTA
  Yhteensä 4 h 46 min valmennusvideoita käytössäsi omalla valmennussivullasi.
   

 • ​39 OPPITUNTIA
  Ota uusia menetelmiä käyttöön 5 aihealueen ja 39 oppitunnin myötä. Oppitunnit sisältävät aina aiheeseen liittyvän harjoituksen tai harjoituksia, joiden avulla konseptit tuodaan käytäntöön. 
   

 • ​DIGITAALINEN KURSSIKIRJA
  Saat käyttöösi 44-sivuisen työkirjan, jossa kaikki kurssin aiheet ovat tiivistettyinä. Kurssikirjasta löydät myös harjoituspohjat, joita voit halutessasi tulostaa omia harjoitussessioita varten.
   

 • ​KUUNNELTAVAT JA LADATTAVAT ÄÄNITTEET
  Jokainen oppitunti sisältää aiheeseen liittyvän teorian ja harjoitukset myös kuunneltavina äänitteinä. Voit siis pitää oppitunteja mukana omalla laitteellasi – ja kuunnella niitä missä ja milloin tahansa.

TAVALLISESTI: 297 €

HINTA NYT: 149 €

PaymentsIMG.webp

Voimassa rajoitetun ajan.

Usein kysyttyä

Alta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, otathan yhteyttä osoitteeseen anna@annanet.fi.

Mitä tulen oppimaan kurssin aikana?

Vapauta äänesi -verkkokurssin aikana saat käyttöösi menetelmiä, joiden myötä voit vahvistaa lauluääntäsi riippumatta siitä oletko vasta-alkaja tai kokenut esiintyjä. Käydessäsi valmennusmatkan läpi, saat perustaidot, tietämyksen ja ymmärryksen laulutekniikasta, hengitystekniikasta sekä eri laulutyyleistä.

Koska kurssi alkaa ja loppuu?

Kurssi on käytössäsi heti, kun olet ostanut sen. Voit suorittaa kurssin juuri itselle sopivaan tahtiin niin nopeasti tai hitaasti kuin haluat. Kurssilla ei ole alkamis- tai loppumispäivää.

Kuinka kauan kurssi on käytössäni?

 

Kurssi on käytössäsi 12 kk ostopäivästä eteenpäin. Voit siis halutessasi kerrata aihealueita moneen kertaan ja myös ladata osan materiaaleista talteen omille laitteillesi. Näitä ovat esimerkiksi kurssikirja sekä jotkin äänitteet.

Millä maksutavoilla voin maksaa kurssin?

 

Kurssin voi maksaa luotto- tai pankkikortilla sekä ApplePay ja GooglePay -sovelluksilla. Verkkomaksut välittää turvallinen ja tunnettu maksuvälittäjä Wix Payments yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luotonantajien kanssa.

 

Mikäli verkkomaksaminen ei onnistu, voit myös tilata sähköpostiisi toimitettavan laskun (toimitetaan vuorokauden sisällä tilauksestasi). Tällöin kurssin hintaan lisätään + 7 €:n laskutuslisä. Pääsy verkkovalmennukseen toimitetaan laskun mukana.

Entä jos valmennus ei olekaan minulle sopiva?

 

Valmennuksella on täysi 10 päivän tyytyväisyystakuu. Mikäli olet jostain syystä tyytymätön kurssiin, palautamme rahasi. Riittää, että ilmoitat asiasta meille osoitteeseen anna@annanet.fi.

Kuka ohjaa tämän valmennuksen?

 

Valmennuksen ohjaa ammattilaulaja ja lauluvalmentaja Anna Vihonen.

Tarvitseeko minun ladata jokin tietokoneohjelma käyttääkseni palvelua?

Ei tarvitse. Tarvitset ainoastaan internet-yhteyden päästäksesi kirjautumaan omalle valmennussivullesi.

Miten valmennusmateriaali toimitetaan?

 

Kaikki tämän valmennuksen materiaalit ovat digitaalisessa muodossa ja tallessa omalla valmennussivullasi internetissä. Voit katsoa materiaaleja kaikilla laitteilla, kuten älypuhelimella, tabletilla, kannettavalla tietokoneella sekä tavallisella tietokoneella. Kaikki materiaalit ovat heti käytössäsi.

Kenelle tämä valmennus sopii?

 

Vapauta äänesi -verkkokurssi on suunniteltu ihmisille, joilla on halu nostaa laulutaitonsa uudelle tasolle, kasvattaa äänialaa ja saada varmuutta omaan äänenkäyttöönsä. Aikaisempaa kokemusta laulamisesta ei tarvita.

Missä, miten ja milloin valmennus pidetään?

 

Verkkovalmennus tapahtuu digitaalisesti oman valmennussivun välityksellä. Se alkaa sillä hetkellä, kun ilmoittaudut kurssille ostamalla valmennuksen. Jos teet tilauksen laskulla, alkaa valmennus sitten, kun työntekijämme on avannut pääsyn omalle valmennussivullesi. 

 

Kun olet ilmoittautunut, saat pääsyn valmennussivullesi, josta löydät kaikki oppitunnit kurssimateriaaleineen. Voit siis osallistua valmennusmatkalle tietokoneen sekä mobiililaitteen välityksellä juuri itselle sopivasta paikasta käsin ilman suorittamisen paineita.

Kuinka kauan kurssin läpi käyminen kestää?

 

Verkkovalmennus sisältää laajan kirjaston materiaaleja eri aiheista. Aiheisiin ja harjoituksiin käytettävä aika on osallistujan päätettävissä – kurssia voi siis käydä läpi omaan tahtiin ja siinä järjestyksessä kuin itse haluaa.

Muuta kysyttävää?

 

Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä osoitteeseen anna@annanet.fi ja autamme mitä pikimmiten.

Anna Bg.jpg

Aloita nyt

Aloita Vapauta äänesi -verkkokurssi tänään.

AVLogoPurple.png

Copyright 2023 Annanet.fi - Kaikki oikeudet pidätetään.

Yksityisyys, evästeet ja käyttöehdot

bottom of page